GARO GENERATORIUS PARAFON-3

                                                                                     


***Kartu su krosnele „Mediana-5“ jis generuoja perkaitintą garą, kuris yra labai naudingas žmogaus odai ir sveikatai. Tuo pačiu sukuria puikią saunos atmosferą. Šarnyrinis garo generatorius" Parafon-3" su padidintu vandens rezervu yra pats naujausias ir galingiausias „Mobiba“ garo generatorių linijos modelis. Nuo ankstesnių modelių „Parofon-1“ ir „Parofon-2“, jis skiriasi padidėjusia iki 16 litrų karšto vandens talpa .Taip pat jame yra platus užpildo kaklas su atverčiamu dangčiu. „Parofon - 3“ sujungia garo generatoriaus ir karšto vandens rezervuaro funkcijas. **** Prietaisas yra 2 pakopų garo generatorius. Vandens talpykloje susidaro drėgnas garas, o tada specialiame šilumokaityje-perkaitintuve džiovinamas iki perkaitinto garo. Šiame „Parofon“ modelyje naudojamas naujausias patobulintos konstrukcijos perkaitintuvas, leidžiantis generuoti garą be vandens. Tačiau reikia priminti, kad garo generatoriaus korpuso perkaitimas gali sugadinti rutuliniame vožtuve esančią fluoroplastinį įdėklą, dėl kurio reikės keisti vožtuvą. ***Kadangi vandens garavimas yra adiabatinis procesas, tai yra, jis pasižymi šilumos absorbcija.Todėl reikia priminti, kad Parofon-3 į darbinį režimą pereina palaipsniui. Procesą reikia pradėti užpildant trečdalį vandes rezervuaro. Jei iš karto užpildysite pilną vandens rezervuarą, tai dėl kamino išmetamų dujų hipotermijos laikinai pablogės dūmtakio trauka. Krosnelė kurį laiką gali smilkti ir išmetinėti dūmų porcijas į garų kambarį.
***Taigi užkurdami krosnelę,užpildykite trečdalį rezervuaro talpos ir tik pašildę krosnelę bei kaminą, galite užpildyti „Parofon-3“ rezervuarą iki galo. Tačiau už tai „Parofon-3“ apdovanoja vartotoją karštu vandeniu, kuris gali būti naudojamas skalbti, vandeniui išpilti į kaušą, kad būtų galima naudoti šildytuvą.
***Remiantis mūsų klientų jau sukaupta patirtimi, galima vienareikšmiškai teigti, kad kiekvienas, bandęs naudoti„Mobiba“ su „Parofon-3", ateityje net nesvarsto galimybės kaitintis garuose be šito įrenginio. Tikrai nesigailėsite įsigiję" Parafon -3"garų generatorįų. ***Techniniai duomenys Skersmuo - 270 mm. Aukštis su atšakiniu vamzdžiu - 502 mm. Bako tūris yra 16 litrų. Svoris - 5,3 kg.

Krepšelis

Krepšelis tuščias.

= ""; //-->