MOBILIOJI PIRTIS MB-104M3

         Mobili pirtis MB-104 M3 yra vieno sluoksnio palapinė su dviem sekcijomis : erdvi pirties patalpa ir piolsio kambarys. Poilsio kambarys nuo palapinės atskirtas specialia pertvara, kuri, jei pageidaujama, atsegama užtrauktuku. MB-104 M3 įrengta galinga Mediana-6 krosnelė ( taip pat galima pasirinkti Gravitsapa arba Parobomba krosneles).

  Dūmtraukiui yra įrengtos dvi atskiros vietos. Vietoj dviejų 2 x 2 metrų kambarių galima padaryti vieną 4 x 2 metrų dydžiopatalpą.  Pirmoje palapinės sekcijoje  galima pastatyti krosnelę kampe: tada gauname šildomą palapinę nakvynei su miegamomis vietomis.Taigi, mobilios pirties MB-104 M3 modelis yra ir pirtis, ir palapinė nakvynei.

 Dėl šios greitos transformacijos galimybės palapinę reikėjo aprūpinti papildomais technologiniais mazgais ir dalimis. Konkrečiai: užtrauktukas ant pertvaros, papildomi 2 liukai priverstinei ventiliacijai su tinkleliu nuo uodų, sulankstoma petnešėlė, užtrauktuku užsegamas atvartas. Tai leidžia priskirti šį pirties modelį pusiau profesionaliam, nors tai turistinė pirtis.  .Palapinė Mobiba MB-104 M3 standartiškai komplektuojama su papildomu stogeliu

 Mobiba MB-104 M3 pirtį dėka papildomo uždengiamo tento galima „patobulinti“ iki dvisluoksnės pirties. Bendras „MB-104 M3“ svoris yra tik 19kg.

   .                         

Krepšelis

Krepšelis tuščias.

= ""; //-->