Mobilioji pirtis MB-103M3 

                                                                         

                                                                       

Mobili pirtis MB-103 M3 yra vienasluoksnė palapinė, pagaminta pagal „vagono“ schemą.Tai dviejų sekcijų garinė pirtis ir viena sekcija-erdvus prieškambaris drabužiams persirengti.Pirtį lengva surinkti:  jos svoris yra palyginti mažas . Pirtyje gali būti sumontuota padidintos galios krosnis "Mediana-6" (pasirinktinai: Gravitsapa krosnis arba Parobomba krosnis). Ją  patogu eksploatuoti ir žiemą: galite lengvai sukurti +100 laipsnių C, temperatūrą, kad ir aplinkos temperatūra -15 laipsnių.                  Pagrindinis MB-103 M3 privalumas – sėkmingas lengvumo, nedidelių transportavimo gabaritų ir montavimo paprastumo derinys. Šį modelį galima pasiimti su savimi į gamtą, prie upės ar ežero, naudoti kaip mobilią pirtį ir kaip palapinę nakvynei. Pagrindiniai naudojimo laikotarpiai yra pavasaris-vasara-ruduo, tačiau periodiškai stebint ir prižiūrint Medianą krosnį,  galima nakvoti net ir esant lauke -10 -15 laipsnių C,


Pirtintis  laisva gali 6-8 žmonių kompanija. Gaminys komplektuojamas su atveriamomis durelėmis. Priešpityje laisvai gali tilpti 2-3 žmones: palikti ten daiktus, pasidėti malkas  ar pasidėti turistinį staliuką. Kruopščiai pritvirtinus palapinės prijuostę ant žemės ir naudojant visas vėjo atramas, MB-103 M3 gali atlaikyti  vėjo gūsius iki 20 m/s.

MB-103 M3 puikiai tinka kaip mažas vasarnamis Galima įrengti mobilią vonią 6 arų sklype ir periodiškai maudytis arba praustis, kol bus pastatyta stacionari rąstinė vonia.

Mobiba MB-103 M3 pirtį komplektuojant kartu su papildomu MB-103" tentu"  galima „patobulinti“ į dviejų sluoksnių gaminį.

Krepšelis

Krepšelis tuščias.

= ""; //-->