MORZH (trijų sluoksnių)


---Universali pirties palapinė. Ji gali būti naudojama žiemą,kaip palapinė gyvenimui ir,tuo pačiu, kaip mobili pirtis. Galima sumontuoti bet kokią krosnelę. Įrengimo vieta yra apgalvota taip, kad būtų galima kompaktiškai pastatyti krosnelę neužimant daug vietos. ---Mobiliosios pirties režimu palapinėje vienu metu gali būti iki 5 žmonių. ----Unikalus trijų sluoksnių tentas jus apsaugos nuo bet kokių šalčių. Pagaminta iš dygsniuoto audinio „Termostitch“, susidedančio iš Oxford 240 audinio, izoliacijos „Siberia“ ir lengvo stipraus „Tafeta“ audinio su sutvirtinančiu audimu. Nereikia jokių papildomų tentų. ----Atsparus šalčiui plėvelės langas. Medžiaga - termopoliuretanas. Jis gali atlaikyti dideles apkrovas, tuo pačiu išlaikydamas elastingumą ir lankstumą šaltyje. -----Amžinas rėmas. Pagamintas iš D16T: patvarus ir lengvas aliuminio lydinys su magniu ir variu. Tie patys lydiniai naudojami aviacijos pramonėje. 

*Ilgis - 2,05 m Plotis - 2,05 m Šoninės sienos aukštis - 1,7 m Centro aukštis - 1,95 m Naudojamas plotas - 4,1 m² Svoris - 8,3 kg Pakuotės matmenys - 1 maišas 55 cm x 35 cm x 25 cm (ilgis x plotis x aukštis). Yra keletas spalvų variantų: trispalvė, mėlynai raudona, maskuojanti ir juoda.

         

    Galima naudoti be krosnelės. Palapinė-pirtis  turi sandarų vožtuvą, kuris neleidžia į palapinę patekti drėgmei.


                                                  

TPU skaidrios plėvelės langas.Šiluminė poliuretano plėvelė (TPU) yra moderni, aplinką tausojanti medžiaga, kuri gali atlaikyti dideles apkrovas, išlaikant elastingumą ir lankstumą šaltyje.

Lango dydis 97x68 cm.

                                                                                                                                        Grįžti į katalogą                                         

Krepšelis

Krepšelis tuščias.

= ""; //-->